Oplossing voor de dreigende puzzel schaarste! Samen puzzelen we de winter door! Vanaf vandaag is in onze winkel ook een plek vrijgemaakt om puzzels te kunnen ruilen.  
Het maken van een puzzel met 1000 stukjes is hartstikke mindful, maar er zijn weinig mensen die dezelfde puzzel twee keer maken. En dus moeten er in vele huizen puzzels liggen stof te vergaren. Dat bracht  Musette Blaauw uit Groningen tot het oprichten van Puzzelbank en nu heeft zij ons gevraagd om ook een plek in onze winkel voor dit geweldige idee in te richten. Wij bieden mensen aan om de puzzels die zij al eerder gemaakt hebben te komen inwisselen voor een ‘nieuwe’ die door iemand anders is ingebracht.
Kom jij ruilen of heb jij nog een of meerdere puzzels liggen die geruild mogen worden? Kom naar BWONEN, Midstrjitte 34 in Woudsend.
 
Puzzelbank bij BWONEN
 

De opening van de puzzeldbank in Woudsend heeft veel aandacht gekregen van de media in Fryslân, ook van Omrop Fryslân. Conny Goossens, van de winkel BWONEN, werd op donderdag 3 december rond etenstijd live geïnterviewd op de provinciale radiozender. Luister hier naar het interview.

Diverse regionale kranten hebben een redactioneel artikel geplaatst over de Puzzelbank Woudsend.
In de bussen van Arriva in heel Friesland is het bericht van de Leeuwarder Courant ook zichtbaar op het scherm.
 
Puzzelbank Woudsend in LC

Lees hier de artikelen in de krant:

Wat fijn te zien dat er zo'n enthousiasme is voor het ruilen van puzzels. De kast vult zich al mooi en ook zijn de eerste puzzels al geruild. We hebben een aantal mooie puzzels gedoneerd gekregen. Heb jij zelf ook puzzels over, doe een ander plezier met jou puzzels. 

BWONEN Puzzelkast

BWONEN puzzelkast

BWONEN puzzelkast

Gisteren ontving puzzelbank Woudsend van het Jopie Huisman Museum vier nieuwe puzzels met deze afbeelding (Bootjes van de schilder 1959) voor de puzzelbank. Wat een mooie aanvulling voor de puzzelbank. Geen makkelijke puzzel maar wel een die een uitdaging is om te maken. Super bedankt voor deze gulle gift.

Bootjes van de schilder (1959)