🕗 A v o n d k l o k 🕗 Ik hoor jullie denken, waar koop ik een avond klok? Bij ons natuurlijk!

Welke avondklok kies jij? Hoe ziet jou avond klok eruit? Om de nieuwe corona maatregelen wat leuker te maken hebben wij voor jou wat klokken op een rij gezet die wij in ons arsortiment hebben.

Avondklok

Op 21 januari vieren we #knuffeldag! Op deze dag verras je met een knuffel door de #brievenbus. Ook al kunnen we onze geliefden niet in het echt knuffelen, een paper #hug maakt veel goed. Zo blijf je verbonden met wie je lief is.

Knuffeldag

 

Deze week hebben we de eerste nieuwe spullen van het nieuwe jaar binnen gekregen. Waaronder deze theepot uit de serie klaproos. Wel apart om nieuwe artikelen voor de winkel binnen te krijgen maar de klanten nog te moeten missen. Op onze facebook pagina hebben wij inmiddels al heel wat nieuwe artikelen geplaatst, daar kunnen ze makkelijk besteld worden. Nogsteeds blijven wij gratis in Woudsend en omliggende buurtschappen bezorgen en daarbuiten kan er veel verstuurd worden, neem hiervoor contact met ons op. Wil je een rondje door de winkel maak met contact via facetime en we laten je onze spullen in de winkel graag zien.

Met onze nieuwe theepotten, bekers, dienbladen, theezakhouders maak je je koffie en thee pauzes huiselijker en warmer. Hoe je je huis inricht, kan een positief effect hebben op je gemoedstoestand. Probeer in de rest van de woonkamer ook rustige, natuurlijke kleuren en materialen te gebruiken, zorg voor comfort en warmte, zet lekker veel (kunst-) bloemen en planten neer en ruim los slingerende rommel op. Zo wordt je woonkamer een plek waar echt geleefd mag worden en voelt iedereen zich er prettig. Bekijk onze nieuwe producten via de link: facebook.com/BWONEN/shop

 

Theepot Klaproos

 

Wij willen al onze klanten bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons. Wij staan ook het komende jaar weer klaar voor je. We hopen de winkel weer snel te mogen openen, we missen je. In de eerste week van januari komen er al weer nieuw producten binnen, wij zitten niet stil. Achter de schermen blijven wij bezig onze winkel mooi te houden. Wij blijven graag onze producten in Woudsend en omliggende buurtschappen bezorgen en woon je verder weg dan is er voor de meeste artikelen een mogelijkheid dat wij ze verzenden. Wil je rustig van achter je pc en telefoon de producten bekijken ga dan naar onze facebook pagina en onder het kopje "Schoppen" staan al een groot aantal producten in geplaatst. We hopen hopen je weer snel te zien.

31december BWONEN

Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen toe, maak er in kleine kring mooie dagen van.
Vandaag is de etalage opnieuw ingericht, de kerstkaarten zijn er uit gehaald. We hebben een etalage met nieuwjaarskaarten en de twee andere met diverse onderwerpen. Alle kaarten zijn voorzien van een bestelnummer, zodat ik die weer kan bezorgen na de kerstdagen in Woudsend en de omliggende buurtschappen.

Prettige kerstdagen

Na een avond en nacht veel nadenken 🤔 heb ik vanmorgen de etalages vol met kerstkaarten gelegd. Elke (pakje) kerstkaart heeft een nummer zodat er makkelijk bestellingen doorgegeven kunnen worden.
Bel, app of mail uw bestelling door met de adresgegevens en wij bezorgen het zonder bijkomende kosten bij u thuis in Woudsend en omliggende buurtschappen.
Betaling via een betaalverzoek of contant aan de deur.
Uiteraard kunnen alle andere artikelen uit onze winkel ook besteld worden 😊

Kerstkaarten BWONEN bestellen

Helaas gaat ook onze winkel de komende vijf weken dicht 😢
Afhalen op afspraak en bezorgen is mogelijk, geef je bestelling door via Facebook, whatsapp 0630888167 info @ bwonen .nl of telefonisch.
Op Facebook staan al hee wat producten, we zullen de komende tijd er meer op plaatsen. Maar het is naast al die al online staande producten ook mogelijk andere (nog) niet online staande producten te reserveren laten bezorgen.
In Woudsend en de omliggende buurtschappen BEZORGEN wij GRATIS.

Ik begrijp dat de extra harde maatregelen iedereen raken en dat brengt onzekerheden met zich mee. De behoefte aan persoonlijk contact, samen te zijn met de feestdagen of iemand een hart onder de riem te stelen, is nog nooit zo groot geweest. Ook in deze tijd sta ik voor je klaar om je waardering uit te spreken of liefdevolle wens over te brengen aan een ander.
Schroom niet om mij aan het werk te houden.

Winkel dicht, maar bezorging en afhalen mogelijk

Om de kerstsfeer in huis te vergroten zijn deze grappigeen hobbeldende kerst rendieren Nils leuk om in huis neer te zetten. Ze zijn gemaakt van hout en er is keuze uit 3 modellen. De afmeting: ca. lente 14 cm, hoogte ca. 12,5 cm breedte ca. 3 cm. Kom naar onze winkel voor deze of andere leuke kerstdecoratie artikelen. 


1015032

Eergisteren hebben wij 's avonds deze foto's in Woudsend gemaakt, tijdens onze avond wandeling. Het is weer sfeervol in het dorp met al die kerstverlichting.

BWONEN 20201125 204603

BWONEN 20201125 205319

Wij hebben ze weer in huis...
Het december postzegelvel bevat 20 decemberzegels, met speciaal decembertarief voor bestemmingen binnen Nederland. De geldigheidstermijn is onbepaald, maar de decemberzegels 2020 mogen alleen van 16 november 2020 tot en met 6 januari 2021 zonder bijplakken worden gebruikt. Het ontwerp van het zegelvel is dit jaar van Vondels, hét merk voor eigenzinnige en moderne kerstversieringen. Het ontwerp van de decemberzegels is geïnspireerd door prachtige decoraties en onvergetelijke momenten. Zoals het familiediner in december, het optuigen van de kerstboom en het samenzijn met geliefden. Hoe zit het met oude decemberzegels?
Die zijn nog steeds geldig. In de decemberperiode mag je ze dus gewoon gebruiken voor je kerstpost. En daarna voor gewone post, als je genoeg bijplakt. Decemberzegels vanaf jaartal 2010 mogen alleen van 16 november 2020 tot en met 6 januari 2021 zonder bijplakken worden gebruikt.

  • 20 stuks Zelfklevende postzegels
  • Speciaal decembertarief  van € 17.20 per vel
  • Voor zendingen t/m 50 gram

Decemberzegels_2020