In het januari nummer van de Noorderland staat een mooie artikel over de elfstegentocht in ons dorp Woudsend. Onze winkel wordt er ook zeer uitgebreid in genoemd. 
Leuk adresje BWONEN
Op zoek naar een leuk shopadresje in de historische dorpskern? BWONEN ('bewonen") in de Midstrjitte is een ware schatkamer vol originele cadeautjes รฉn tastbare herinneringen aan het watersportdorp. Woondecoratie, wenskaarten, nautische souvenir, (handgemaakte) hebben dingen een unieke, in eigen beheer ontwikkelde lijn sfeerfoto's van Woudsend, afgebeeld op ansichten of koelkastmagneten. Je vindt er ook een keur aan spulletjes van Friese snit met het vertrouwde pompeblรชd. BWONEN is al 12 jaar het handelsmerk van gastvrouw Conny Goossens en in 2015 opende zij de deuren van haar kleurrijke winkel in hartje Woudsend. ` Een heerlijk dorp,' vindt ze, 'iedereen is vriendelijk en gastvrij. Woudsend is gezellig druk in het seizoen, maar wordt nog niet overlopen. Het gros van de bezoekers komt varend, de sfeer is altijd goed.' Voor wie komend vaarseizoen koers zet naar Woudsend tipt Conny de gloednieuwe passantenhaven aan Weachswal: `Daar mag je overdag en 's avonds tot tien uur gratis aanleggen met je boot. Relaxed toch? Kun je lekker rustig wat eten in het dorp.' In de winterperiode is de winkel geopend tussen 11:00 -16:00 uur. Cadeau tip: de zelf ontworpen vlag van Woudsend die staat vast goed op het schip!

Noorderland voorpagina

Geen ijs? Doe de elfstegentocht!

Wachten op ijs...

Leuk adresje: BWONEN

Er op uit in Woudsend

 

20191215 135142

20191215 135142

20191215 135634

20191215 141759

20191215 142229

 

๐ŸŽ„๐ŸŒŸ ๐–๐จ๐ฎ๐๐ฌ๐ž๐ง๐ ๐ข๐ง ๐Š๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ฌ๐Ÿ๐ž๐ž๐ซ ๐ŸŒŸ๐ŸŽ„

๐ŸŽ„๐ŸŒŸ ๐–๐จ๐ฎ๐๐ฌ๐ž๐ง๐ ๐ข๐ง ๐Š๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ฌ๐Ÿ๐ž๐ž๐ซ ๐ŸŒŸ๐ŸŽ„

Een leuk cadeau voor in de schoen dit Sinterklaasboek. Kinderen vinden het super leuk om met de zaklamp te zoeken.
Het boek begint eerst met een educatief stuk over het onderwerp. Hier kom je ook gelijk de kartonnen zaklamp tegen. Vervolgens begint er een verhaal met dikgedrukte woorden. Deze dikgedrukte woorden staan onderaan de pagina afgebeeld. De rechterpagina is nu nog donker, maar als je de zaklamp hier achter plaatst ontstaat er een lichtbundel, net echt! Met de zaklamp kan er samen gezocht worden naar de afgebeelde dikgedrukte woorden. Zo lees je samen interactief een boek. Er zijn meerdere thema's te verkrijgen in deze serie!

Sinterklaasboek

Sinterklaas en zijn pieten zijn aangekomen in Woudsend. Het was een gezellige middag. Ik denk dat er een nieuwe dorpsschoorsteenveger moet komen. Die arme roetveegpieten hier in het dorp waren helemaal zwart ๐Ÿ˜ƒ. 
๐Ÿ“ท gemaakt door: Tom Goossens Photography

Sinterklaasintocht 2019 Woudsend

In de maand november kun je al langzaamaan je huis warm aankleden in kerstsfeer met gezellige accessoires, zoals deze houten kerstbomen. Wij zijn benieuwd hoe jij jouw huis aankleed met kerstspulletjes van BWONEN. Deel het met ons en plaats je foto in een reactie op onze facebook pagina

Bomen

Sfeerlichtkerstboom

Wat is er mooier dan anderen blij maken? En wanneer is dat een beter moment dan vandaag op de Internationale Doe Vriendelijk Dag! De leukste blij makers vind je namelijk bij ons in de winkel.
Internationale Doe vriendelijk Dag

Over minder dan twee maanden is het al kerst en de winkels ( ook bij BWONEN) liggen alweer vol met allerlei versiersels en cadeaus.De leukste tijd van het jaar breekt alweer bijna aan... Verheug jij er ook zo op? Wij zijn dol op de feestdagen: de leukste cadeautjes uitkiezen om weg te geven aan geliefden, samen allerlei lekkers bakken, urenlang rond de tafel zitten. Breng elk plekje van je huis in de kerstsfeer met onze op de natuur geรฏnspireerde ornamenten en woonaccessoires. Van tafelaankleding tot inpakken ontdek onze tips en inspiratie voor fijne feestdagen.

Kerstcollectie BWONEN

Kerstcollectie BWONEN

Metalen tekstborden aan een ketting, keuze uit twee verschillende teksten.
- Better days are commng, they are called, saterday and sunday.
- A man's home is his castle, until his Queen arrivรฉs.

De prijs is per stuk โ‚ฌ 9.50.

127844d

Zelf versturen wij veel post, gewoon omdat het kan er omdat er niets leukers is om familie of vrienden te verrassen met een kaartje.

Kan er iemand wel een hard onder de riem gebruiken, of wil je hem beterschap wensen, of juist feleiciteren, voor alles hebben wij wel een wenskaart in de winkel. Wist je dat wij echt een grote collectie wenskaarten verkopen? Voor geboorte, ziekte, steun, even wat van je laten horen, diploma, doop, ander werk, jubileum, trouwdag, overlijden, vakantie groet en uiteraard verjaardag tussen al die kaartenmolens hebben we vele soorten.En kom je er even niet uit en kan je wel wat hulp gebruiken bij het zoeken naar een speciaal kaartje dan helpen wij je graag. Samen zoeken we naar dat ene kaartje. Wist je dat wij in de winkel wel meer dan 15 kaartenmolens vol kaarten hebben? Kom maar snel eens kijken.

Wenskaarten