Op marktplaats staan al flink wat producten uit de winkel, dus geen tijd om langs te komen in Woudsend, dan kun je nu ook online onze spullen bestellen. Zie je op Facebook, instagram of Google+ een product foto welk nog niet te koop aangeboden wordt op Marktplaats neem dan even conact met ons op, dan kunnen we in overleg gaan of het bepaalde product wel of niet verzonden kan worden. Klik hier voor de link naar onze pagina op Marktplaats.

Collectie BWONEN

Fijn pinksterweekend gewenst.
Zaterdag 30 mei zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00 uur.
Eerste en tweede Pinksterdag is de winkel van 10:00 tot 14:00 uur geopend.

 

Fijn Pinkster weekend

Omdat er zulk mooi weer voorspelt is voor aanstaande donderdag Helemlvaartsdag is de winkel extra geopend van 11:00 tot 16:00 uur. Ook de brocante winkel naast ons zal deze dag geopend zijn. Wat zorgt het het naast het vertoeven aan en op het water in onze watersportdorp of een elfstedenwandeling door ons dorp wxtra de moeite waard maakt om ons te komen bezoeken. Zie wij jou?

Bloemen 01

 

Op het internet kwamen wij deze twee leuke ideeën voor de tuin tegen, wij kunnen het niet laten om ze met jullie te delen. Een schommelbank gemaakt van een bootje. Hoe romantsich is dit voor in de tuin?

Boot bank

Zandbak in de vorm van een bootje, Hoe leuk voor de kinderen?

Boot zandbak

Kleine collage van onze eigen gefotografeerd en ontworpen nieuwe Friesland en Woudsend magneten. Per stuk € 2,99  Kom jij onze gehele collectie bekijken?
Woudsend magneten BWONEN

Magneten friesland BWONEN

 

Theetijd, dat wil je toch allemaal uit deze mokken met madeliefjes erop. We hebben ook bijpassende servetten en kaarsen. En raak je er niet op uitgekeken dan hebben we er ook een shopper van een een toilettasje van. Allemaal van het merk Ambiente Europe.

Theetijd BWONEN

🎈Vijf jaar geleden verhuisden wij op 1 april naar ons huidige pand in Woudsend. Op 2 april openden wij onze winkeldeuren. Een klein beetje jarig dus, en daarom trakteren wij. 🎈

Wij geven twee van deze SMÛK boeken 🎁 cadeau. Like onze Facebook pagina, deel dit bericht wat daar ook geplaatst is en geef in een reactie aan hoe graag jij dit boek van ons cadeau wil krijgen. En wie weet wordt jij wel de gelukkige 😀
SMÛK 💋

Smuk boek cadeau

Deze artikelen hebben wij vorige week nieuw ontvangen. Alles is uitgepakt en staat in de winkel. Tijdens de Corona crisis zijn wij van maandag tot vrijdag van 11:00 - 16:00 uur en zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur geopend. Even een cadeautje nodig, kom dan naar de winkel.

Collage

Tot nadere bekendmaking blijft de winkel open.
Wij beoordelen dagelijks de situatie.
Houd onze website, facebook en Instagram in de gaten voor updates en openingstijden.
Betaal draadloos of met uw pinpas.

 

Corona maatregelen BWONEN

 

Wil je een weekje overdag vissen in de Friese wateren dan is de weekvispas voor maar € 10.00 een uitkomst en te koop bij BWONEN en is voor een week geldig.
Uiteraard hebben wij ook een jaar vispassen, zowel voor jeugd als volwassenen.
Jaarvispas --> € 33.00
Jeugdjaarpas --> € 16.50
Daarom de VISpas!
Je mag met twee hengels vissen met alle toegestane aassoorten.
Wat als je zonder VISpas vis?
Je riskeert een forse boete van minimaal € 90 als je niet met de juiste schriftelijke toestemming, in de meeste gevallen een VISpas, vist. Dat kan oplopen tot zelfs enkele honderden euro’s. 
 
Vispas 01